YAŞ ÇAY FİYATI 16 MAYISTA

Ulusal Çay Konseyi

YAŞ ÇAY FİYATI 16 MAYISTA

 

 Yaş Çay Fiyatı 16 Mayıs'ta Açıklanıyor

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Ulusal Çay Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Ulusal Çay Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan ve Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'yi makamında ziyaret etti.


Milletvekili Avcı, çay ile ilgili yapılan görüşmede verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Müstahsillerimizin sorun yaşamaması adına heyet olarak tüm hassasiyetleri dile getirdik." dedi.


Avcı, yaş çay kilo taban fiyatının açıklanması için 16 Mayıs'ta Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin Rize'ye geleceğini kaydederek "Açıklanacak olan fiyatın ve alınan kararların ilimize, vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.


Görüşme de Ulusal Çay Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan; Çay Sektörüyle ilgili yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini içeren raporları Bakan Pakdemirli'ye sunarak sektör hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

 

Henüz yorum yazılmadı

Yorum Yaz

Sizde yorum yazın...
Adınız
E-posta
Yorum
 
video prodüksiyon şirketi